Palvelemme

Aikataulut, reitit ja hinnat
0100 5005 (0,66 e/min+pvm)
Palvelemme arkisin klo 8.30-16.


Matkahuollon valtakunnallinen
Aikataulut ja hinnat - palvelunumero
0200 4000
(24/7, puhelun hinta 1,99 e/min+pvm)

Matkahuollon asiakaspalautenumero
020 331 222
(puhelun hinta 8,8 snt/min, ei koske NYSSE-liikennettä)

NYSSE Asiakaspalvelu
03 5656 4700

Hämeenlinnan joukkoliikenne
Palvelupiste Kastelli
03 6213 370

Löytötavat Hämeenlinna

Löytötavarat Turku

Pirkanmaan Löytötavaratoimisto

Puh. 0600 300 758
(alkaen 1,97 e/min + mpm/pvm)

Asiantuntijan matkassa

Lipputietoa

Yhteiskunnan järjestämässä liikenteessä (mm. Tampereen seudun NYSSE) ja yhteiskunnan järjestämän liikenteen kanssa yhteistyössä (mm. Turun FÖLI) ajettavan liikenteen alennusehdot, korttituotteet ja muut tiedot löytää näiden toimijoiden omilta sivuilta.

MENOLIPPU on normaalihintainen matkalippu yhteensuuntaan. Myynti: Matkahuolto ja bussi.

MENOPALUULIPPU: Alennus on 10 % normaalihinnasta. Vähimmäismatka: 80 km. Voimassa 30 vrk ostopäivästä. Myynti Matkahuolto ja bussi.

LASTENLIPPU: Alennus on 50 % normaalihinnasta. Ikäraja 4-11 v. (alle 12 vuotta täyttänyt, 12 vuotiaasta alkaen nuoriso/aikuinen). Alle 4-vuotiaat matkustavat aikuisen mukana veloituksetta. Ikä todistettava. Myynti: Matkahuolto ja bussi.

NUORISOLIPPU: Alennus Länsilinjojen ExpressBus-pikavuorossa on 50 % ja Länsilinjojen vakiovuorossa 30 % normaalihinnasta. Vähimmäismatka 60 km. Ikäraja 12-16 v. Ikä todistettava. Myynti: Matkahuolto ja bussi.

OPISKELIJALIPPU: Alennus on 50 % normaalihinnasta. Vähimmäismatka: 60 km. Esitettävä MH:n opiskelijakortti tai opiskelijajärjestön opiskelijakortti, jossa MH:n liikemerkki. Myynti: Matkahuolto ja bussi.

ELÄKELÄISLIPPU: Alennus on 30 % normaalihinnasta. Vähimmäismatka: 60 km. Yli 65-vuotiaan eläkeläisen esitettävä poliisiviranomaisen myöntämä henkilötodistus, passi, ajokortti, kuvallinen Kela-kortti, kuvallinen pankkikortti tai MH:n Super-Seniorkortti. Alle 65-vuotiaan eläkeläisen esitettävä Kela-kortti, jossa on MH:n liiketunnus tai teksti "eläkkeensaaja". Myynti: Matkahuolto ja bussi.

RYHMÄ/PERHELIPPU: Alennus on 25 % normaalihinnasta. Vähimmäismatka 60 km. Ryhmän vähimmäismäärä 3 henkilöä. Paikanvaraus pakollinen yli 9 henkilön ryhmille. Myynti: Matkahuolto.

VARUS- JA SIVIILIPALVELUSMIESLIPPU: Alennus on 50 %. Vähimmäismatka 60 km. Esitettävä varus- / siviilipalvelusmieskortti. Myynti: Matkahuolto ja bussi.

SARJAKORTTI, KAUSIKORTTI, ARVOKORTTI: katso lisää Matkahuollon sivulta.

SEUTULIPULLA EDULLISESTI: Liikennöintialueellamme on käytössä useita eri seutulippuja. Ne sisältävät rajattoman määrän matkoja 30 vrk:n sisällä ostopäivästä ja ovat hinnaltaan edullisia.

Lippujen kelpoisuus käy ilmi Matkahuollon sivuilta vuorojen kohdalta. 

LEMMIKKIELÄINTEN KULJETTAMISESTA
Lemmikkieläimiä kuljetetaan auton tilojen salliessa ja vain saattajan kanssa ja hänen vastuullaan. Länsilinjat ei peri hintaa kuljetuslaatikossa olevista lemmikeistä eikä sylikoirista. Bussissa jo olevissa allergisilla matkustajilla on oikeus valita paikka ja tarvittaessa pyytää kuljettajaa jopa estämään lemmikkieläimen kyytiintulo. Opas-tai avustajakoirista ei peritä maksua, eikä kanssamatkustajat voi estää ko. koirien mukaantuloa autoon. Lemmikkieläinmaksu on pienin aikuisen kertamaksu.

MATKAN MAKSAMINEN
Matkahuollon lipputuotteiden ja käteisen lisäksi pikavuoroissamme kelpaavat maksuvälineiksi pankkikortit sekä yleisimmät luottokortit (ei kelpaa kuitenkaan maksuvälineenä liikennöimillämme Tampereen Seudun Joukkoliikenten tilaamilla linjoilla, Aura-Turku välin liikenteessä eikä Hämeenkyrön sisäisissä kouluvuoroissa sekä palvelubusseissa). Käteisnostoautomaattikortit EIVÄT kelpaa maksuvälineiksi. Pankkikortilla tai henkilökohtaisella matkakortilla maksaessasi varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Väärinkäyttötapauksen yhteydessä kuljettajalla on oikeus takavarikoida virheellisesti käytetty maksuväline. Muiden linja-autoyhtiöiden omat lipputuotteet eivät käy maksuvälineinä autoissamme.

Kysy lisää: 0100 5005 (0,66 €/min + pvm)

Paluu aikataulujen pääsivulle