Palvelemme

Aikataulut, reitit ja hinnat
0100 5005 (0,66 e/min+pvm)
Palvelemme arkisin klo 8.30-16.

Matkahuollon valtakunnallinen
Aikataulut ja hinnat - palvelunumero
0200 4000 (24/7, puhelun hinta 1,99 e/min+pvm)

Matkahuollon asiakaspalautenumero
020 331 222 (puhelun hinta 8,8 snt/min, ei koske NYSSE-liikennettä).

NYSSE Asiakaspalvelu
03 5656 4700

Pirkanmaan Löytötavaratoimisto

Puh. 0600 300 758 (1,94 e/min + pvm)

Asiantuntijan matkassa

Hinnat

Länsilinjat Oy:n hinnoittelu.

Länsilinjat Oy:n omien vuorojen hinnoittelu noudattaa Matkahuolto Oy:n linja-autotaksoitusta. Osalla pitempien linjojen taksoja on käytössä alennetut taksaportaat eli matkan hinta on kuljettavan matkan pituutta vastaavaa taksaporrasta alempi. Lisäksi Matkahuollon kautta myydään erillisiä nettitarjouslippuja.

Sopimusliikenteessä tilaajaorganisaatio määrittelee matkan hinnoittelun ja Tampereen Seudun Joukkoliikenteessä ajamassamme liikenteessä noudatamme heidän  hinnoittelupolitiikkaansa. Tampereen Seudun Joukkoliikenteen hinnoittelut löydätte täältä.

Palvelubussiliikentessä joka on myös sopimusliikennettä tilaajaorganisaatio määrittelee matkan hinnoittelun. Ylöjärven kaupungin palvelubussin tiedot löydätte täältä.


Seutulippuhinnat Tampereen läntisellä seutulippualueella

Mm. Hämeenkyrön, Ikaalisten, Parkanon, Jämijärven, Kankaanpään, Kihniön ja Virtojen alueella kelpaavan Tampereen läntisen seutulipun hinta vaihtelee kuntakohtaisesti ja on riippuvainen kelpoisuusalueesta. Katso lisätiedot täältä.

Seutulippujen kelpaisuus vuoroissa näkyy Matkahuollon  reittitiedoista (kts. alla).

Vuorojen hinnat:

http://www.matkahuolto.info/lippu/fi/connectionsearch

Valitse valikosta tai kirjoita hakukenttiin lähtö- ja määräpaikka. Hakuohjelma etsii reittien vuorotiedot. (HUOM! paikannimien oikeinkirjoitus ja aikarajaus.) Kunkin vuoron kohdalla on Tiedot-otsikon alla info-näppäin, jota painamalla ohjelma näyttää vuoron tarkat matkatiedot. Matkan pituuden voi laskea täällä.

Poikkeamat yllämainitusta hinnoittelusta:

Tampere - Helsinki, Tampere-Hämeenlinna ja Hämeenlinna-Helsinki välillä on poikkeava hinnoittelu. Tampereella poikkeshinnoittelualue koskee linja-autoasemaa, Kuokkamaantietä ja Sääksjärven pysäkkiä. Hämeenlinnassa alue on Parolan liittymä, Eureninkatu, Hämeenlinnan linja-autoasema, Paasikiventie ja Tervakoski. Helsingissä alueeseen kuuluvat kaikki pysäkit Keimolasta Kamppiin.

Autosta ostettaessa aikuisten lipun hinnat ovat (tästä hinnasta lasketaan myös alennetut hinnat):

Tampere-Hämeenlinna hinta on 12,6 €
Tampere-Helsinki hinta on 17 ja 
Tampere-Helsinki hinta on 27€

Matkahuollon hintahaun antamat hinnat (12 / 15 ja 24) ovat siis voimassa vain kun lippua ostaa Matkahuollosta tai sen verkkokaupasta. Hintatiedot matkan pituudelle:

http://www.matkahuolto.fi/fi/matkapalvelut/hinnat/

Lemmikkieläinten kuljettamisesta.


Lemmikkieläimiä kuljetetaan auton tilojen salliessa ja vain saattajan kanssa ja hänen vastuullaan. Länsilinjat ei peri hintaa kuljetuslaatikossa olevista lemmikeistä eikä sylikoirista. Bussissa jo olevissa allergisilla matkustajilla on oikeus valita paikka ja tarvittaessa pyytää kuljettajaa jopa estämään lemmikkieläimen kyytiintulo. Opas-tai avustajakoirista ei peritä maksua, eikä kanssamatkustajat voi estää ko. koirien mukaantuloa autoon. Lemmikkieläinmaksu on pienin aikuisen kertamaksu.

Polkupyörän kuljettamisesta.

Polkupyöriä kuljetetaan rahtitilojen salliessa. Polkupyörän kuljetusmaksu on 7 € matkustajan mukana. 

Paluu aikataulujen pääsivulle